Skoči na glavno vsebino

Drage učenke in učenci, otroci vrtca, spoštovani starši in sodelavci!

Zakorakali smo v novo koledarsko leto, leto 2015. Z novim letom je na šoli prišlo do nekaterih prerazporeditev zaposlenih. Od 1. januarja 2015 imamo na šoli novo vodstvo. Delovno mesto v. d. ravnatelja sem prevzela Zarja Hönn Marc. Večino pedagoških ur in drugega dela, ki sem jih doslej opravljala jaz, je prevzela dosedanja ravnateljica Jadranka Kočevar.

V decembru je bilo izrečenih veliko želja in upov za prihajajoče leto. Moja želja je, da bi se učenci v šoli, delavci pa v službi dobro počutili, starši, krajevna skupnost in občina pa s šolo dobro sodelovali. Zaposleni na šoli se zavedamo svojega poslanstva in svoje odgovornosti za otroke in učence, ki vstopajo v naš prostor. Ustvariti bomo skušali čim bolj spodbudno in varno okolje, v katerem bodo naši otroci in učenci uspešno razvijali svoje potenciale in interese, dosegali najboljše rezultate, se razvijali in počutili sprejete.

Prizadevala si bom, da se bo, kljub ne najbolj rožnatim časom, nivo znanj dvigoval. Do tega pa bomo prišli, če bomo sodelovali vsi – otroci oz. učenci, starši in zaposleni. Želim si, da bi v vrtcu in šoli vzgojitelji in učitelji ob podpori staršev vzgojili in izobrazili čim več uspešnih, ustvarjalnih, delovnih, poštenih, strpnih, kulturnih, odgovornih in srečnih osebnosti.

Zarja Hönn Marc,
v. d. ravnatelja

Related Images:

(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost