Skoči na glavno vsebino
Spoštovani,
 
v mesecu maju organiziramo več ponovitev online predavanja z naslovom Elektronske cigarete in drugi novejši izdelki s tobakom ali nikotinom, ki je namenjeno odraslim (šolskim delavcem in staršem), ki si želijo pridobiti verodostojne podatke o tej temi. Predavanje ni namenjeno otrokom ali mladostnikom. Predavala bo Helena Koprivnikar, zdravnica in specialistka javnega zdravja, zaposlena na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje.
 
V sklopu enournega dogodka bodo predstavljeni novi tobačni izdelki in izdelki z nikotinom, to so elektronske cigarete (”vejpi”), ogrevani tobačni izdelki in nikotinske vrečke (beli snus). Predstavljen bo tudi tobak za oralno uporabo (snus ali fuge). Govora bo o tem, kaj danes vemo o teh izdelkih, zakaj je njihova uporaba še posebej tvegana za otroke, mladostnike in mlade odrasle, kakšna je razširjenost uporabe v Sloveniji in kako te izdelke ureja slovenska zakonodaja. Po predstavitvi bo čas za vprašanja udeležencev.
 
Predavanja bodo potekala v (gre za isto predavanje v več terminih, zato se prijavite samo enkrat):
– ponedeljek, 15. 5. ob 17. uri,
– petek, 19. 5. ob 17. uri, in
– sredo, 31. 5. ob 17. uri.
 
Za udeležbo na predavanju se prijavite na povezavi: https://anketa.nijz.si/a/1c26861a
Prijavljenim bomo posredovali povezavo do aplikacije ZOOM na dan predavanja.
 
Prijava je možna do zapolnitve prostih mest, nato prijave zapremo. V kolikor bo zanimanje veliko, bomo nekaj ponovitev predavanja organizirali tudi v začetku meseca junija in po potrebo tudi jeseni.
 
S prijaznimi pozdravi.
Nacionalni inštitut za javno zdravje

Related Images:

(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost